De Vries Slaapcomfort, aangenaam.

Gemiddeld brengen we maar liefst één derde van ons leven slapend door! Tijden het slapen rusten we uit en herstellen zowel lichaam als geest. Onze nachtrust is daarom zeer bepalend hoe fit en energiek we ons iedere dag weer voelen. Vandaar dat wij hopen dat u zichzelf het beste gunt als het gaat om een goed bed, matras, dekbed en/of kussen. Het geeft ons veel voldoening wanneer wij van onze klanten vernemen dat zij door de combinatie van een goed advies en onze kwaliteitsartikelen (weer) lekker slapen! Dat deze combinatie de juiste is blijkt uit onze trouwe en uitgeslapen klantenkring en het inmiddels 50-jarige bestaan van De Vries Slaapcomfort.

Onze specialisatie? Kussens en dekbedden! Niet alleen vanwege onze jarenlange ervaring, vakkennis en ons veelzijdige assortiment, maar ook omdat wij een groot deel van dit assortiment zelf maken in ons inmiddels befaamde dons atelier! Ook voor het reinigen en/of bijvullen van uw huidige dekbed of kussen, kunt u bij ons terecht!

In ons atelier werken wij uitsluitend met de allerbeste kwaliteiten dons. Seizoen op seizoen wordt de aangeleverde dons door ons beoordeeld op volume, grootte, kwaliteit en afkomst. Zodoende weten wij -in tegenstelling tot veel andere aanbieders- exact wat voor vulling er in uw dekbed of kussen zit! Ook voor speciale wensen bent u bij ons op het juiste adres. Heeft u bijvoorbeeld snel last van koude voeten, dan vullen wij het dekbed aan de onderkant wat dikker. Heeft uw partner het, in tegenstelling tot uzelf, snel warm (of andersom) en wilt u toch gezellig onder 1 dekbed slapen, dan hebben we ook daar een doordachte oplossing voor! Menig inwoner van Amersfoort e.o. slaapt inmiddels naar volle tevredenheid onder één van onze eigen gemaakte dekbedden. Kom gerust eens langs om u vakkundig te laten informeren!

Gun uzelf het beste!
Al bijna 50 jaar HET vertrouwde adres in Amersfoort e.o!